lucidnesanje.com
Lucidne avanture > Sanjski projekti

Vsak mesec bomo na forumu 'Življenje Sanj' izvajali projekte, ki bodo kazali moč in potencial sanj na različnih področjih. Posamezni projekti se v skupinah sanjačev odvijajo v različnih časovnih terminih, najpogosteje trajajo dva tedna ali mesec dni.

Sanjski projekti

Projekt 01: Ime za skupino

Ko je bila na forumu ustanovljena prva skupina, je seveda potrebovala ime. Kam bolje, kot poizkušati najti primerno ime v sanjah (Preberite si še poročila o tem projektu).

Projekt 02: Sanjanje z vodniki

V sanjah se pogosto srečamo s sanjskimi vodniki, govorniki, in učitelji, da bi nas zdravili, nas razsvetlili, in nam dali nasvet. Tako kot se v našem vsakodnevnem življenju nekateri ljudje specializirajo za učiteljstvo ali za zdravljenje imamo tudi v sanjah svoje sanjske vodnike, ki počnejo te stvari (Poročila o tem projektu).

Projekt 03: Nadnaravno - Jasnovidnost I

Sanjska jasnovidnost nam pomaga pri mnogih vsakdanjih problemčkih: pri iskanju pogrešanih stvari, diagnosticiranju svojega zdravstvenega stanja, spoznavanju nekoga, s katerim ne moremo priti v stik... Pri njej je najbolj zanimivo to, da lahko takoj preizkusimo rezultate. Če smo sanjali, da je izgubljen svinčnik pod omaro, lahko gremo takoj preverit.

Projekt 04: Nadnaravno - Telepatija I

Sanje naj bi bile najboljše področje za razvoj paranormalnega, saj nas v njih ne ovirata vsakdanjost in razum. Še sam Freud je rekel: "... spanec nam omogoča ugodne pogoje za telepatijo". (Poročila o tem projektu).

Zadnji dodani projekt: 9.7.2004

lucidnesanje.com - slika 5 Sorodne povezave:
Lucidnesanje.com - osrednja stran