Zivljenje sanj Seznam forumov

Osrednja stran  •  FAQ  •  Išči  •  Seznam članov  •  Sanjske skupine   •  Registriraj se  •  Tvoj profil  •  Prijava za pregled zasebnih sporočil  •  Prijava
 Zanimive sanje (Kir) Poglej naslednjo temo
Poglej prejšnjo temo
Objavi novo temoOdgovori na to temo
Avtor Sporočilo
Kir
Lucidni poznavalec
Lucidni poznavalec

Pridružen/-a: Tor, 10. Feb 2004 20:37

PrispevekObjavljeno: Čet 09. Nov 2006 22:18 Odgovori s citatomNazaj na vrh

Danes so se mi spet pojavile kače po dolgem cajtu. Very Happy

RAZLIČNE VRSTE KAČ po poti
Srečeval sem jih po poti tam ob polju in vsaka je bila malo drugačna(različnih oblik in barv). Mogoče sem naredil RC a nekako nisem pričakoval, da sanjam. Rekel sem si, da moram spet začet delati RC-je ko jih vidim. Pa eno sem hotel slikati, potem sem dal pa fotoaparat sestri, ki je hodila za mano in jaz sem šel naprej. Potem sem se ustavil, da jo počakam in pride ena k meni zraven ker sem tam stal. Ugrizne me v roko in hočem jo dat dol, potem pa ji nekako pustim da me grize. Mislim, da je bila ta roza barve.

Kir - prijatelj kač in medveda
Poglej uporabnikov profilPošlji zasebno sporočiloPošlji E-sporočilo
Kir
Lucidni poznavalec
Lucidni poznavalec

PrispevekObjavljeno: Pet 15. Dec 2006 22:13 Odgovori s citatomNazaj na vrh

Danes je blo pa mal obiskov, konec zimskega spanja, saj sta prišla na obisk Medveda Very Happy

MEDVEDA
Pred hišo sta se pojavila medveda, občutek sem imel, kot da sta spet prišla težit. Enega mi je uspelo zapreti v kučo od psa, drugi je bil pa še okrog hiše. Hočem zbežati v hišo pa mi ne rata, potem mu dam eno poleno v gobec, da me ne prime za roko, z njim ga držim stran od mene, mal mi že krvavi roka ker je poleno bolj majhno, upam da me ne zagrabi za roko in jo začne grizt(ker diši po krvi).
Nekako zbežin do sosednje nonine hiše in ga opazujem skozi okno vrat. Tam se mu nekaj uprem in začnem zjat na njega, da vidim, če bo zbežal, kako bo reagiral. Tam stoji spredaj, že napol kot nek pol človek Smile

Bo treba še kaj vaje(kake slikce spet na vrata), da pridem nazaj do filinga, ko najprej pomislim na sanje in ne na bežanje.

Kir
Lucidni poznavalec
Lucidni poznavalec

PrispevekObjavljeno: Ned 25. Mar 2007 9:02 Odgovori s citatomNazaj na vrh

Medved
Spet tisto občutje, da je nekje v bližini medved. In res zagledam medveda ki gre proti meni. Bil je tak velik in lep. Kaj naj naredim ? Uležem se dol in upam, da bo šel stran. Ni šel stran, ampak me je začel z gobcem po roki ujedat. Ker vidim, da ne misli it stran vstanem in začnem kričati nanj. Potem je menda odšel, ker sem potem gledal svojo roko, ki je bila malo krvava...

Kir
Lucidni poznavalec
Lucidni poznavalec

PrispevekObjavljeno: Tor 03. Apr 2007 16:38 Odgovori s citatomNazaj na vrh

Medved mladič

Z družino smo srečali ali celo obiskali mladega medveda. Nisem se ga upal preveč božat, ker sem se ga še malo bal. Bil je pa kar igrjiv, dali smo mu jesti, zato da me nebi več girzel...
Malo smo ga še božali, premišljeval sem, da bi ga morali odgnati, ker tako se bo navadil na ljudi in potem bo silil k njim in ga bodo morali ustreliti...

kasnejše sanje: sosedi pripovedujem, da sem tokrat srečal medveda prvič, razen prej že v živalskem vrtu. Povem ji tudi, da se mi pa dostikrat pojavlja v sanjah. In ugotovim, da sem tisto prej moral sanjati...

aja, danes v službi sem se urezal v prst(nič hujšega), medveda drugače povezujem s službo, delom, pritiskom v službi...

Kir
Lucidni poznavalec
Lucidni poznavalec

PrispevekObjavljeno: Pon 24. Dec 2007 23:03 Odgovori s citatomNazaj na vrh

LEPI VELIKI RUJAVI MEDVEDI
Vidim jih v dajlavi, en se mi približuje, kaj sedaj saj ne sanjam, začnem delat RC prištejem 5 prstov (malo težko sem štel). Potem je že pri meni in ni zgledal preveč nevaren, malo sem se ga pa še vedno bal.

naprej se ne spomnim več...

Kir
Lucidni poznavalec
Lucidni poznavalec

PrispevekObjavljeno: Čet 23. Okt 2008 18:10 Odgovori s citatomNazaj na vrh

KAČI
V šoli telovadimo z nekimi sošolci in na enih(na njihovih majicah) se mi prikažeta dve kači obrnjeni ena proti drugi. Mislim, da sem neki jasnoviden, da lahko tole vidim Laughing in poizkušam si zapomnit na komu sem jih samo videl. Čez čas izginejo. Potem naj bi imeli pri telovadbi jogo ?! Zdelo se mi je zanimivo, saj je še nikoli nismo imeli. Very Happy

Ta leva je bila malo drugačna kot tista na desni, ki je bila bolj navadna(kačasta).

Kir
Lucidni poznavalec
Lucidni poznavalec

PrispevekObjavljeno: Sre 16. Dec 2009 16:38 Odgovori s citatomNazaj na vrh

Nekaj tednov nazaj:
Pred očmi se mi rola neki film, scene se spreminjajo....
...nato pridem do neke reke na njej pa je en dolg trup kače v obe smeri mogoče celo dve. Nikjer ni bilo še glave. Ampak kjer je kača je tudi glava in tako se kaj kmalu prikaže še glava ki gre proti meni. Zamžim in se prepustim. Začutim ko gre kača čez moje grlo-vrat (težko bi bilo reči ali je šla znotraj ali zunaj-ampak to sploh ni važno) važen je občutek, ko mi je premikalo celo glavo gor in dol, ko je šla mimo.

Very Happy
verjetno je šlo spet za kakšno zdravljenje, ko sem tiste dneve bolj malo spal in sem moral nadoknadit počitek

Neits
Kandidat
Kandidat

Pridružen/-a: Pon, 22. Okt 2007 13:30
Kraj: Celje

PrispevekObjavljeno: Sob 19. Dec 2009 20:12 Odgovori s citatomNazaj na vrh

Ti pa veliko sanjaš o kačah in živalih nasploh Very Happy
Poglej uporabnikov profilPošlji zasebno sporočilo
Pokaži sporočila:      
Objavi novo temoOdgovori na to temo